A BERONIS-trilógia
várható részei

A BERONIS-trilógia részei egyetlen hosszú, egybefüggő történetetet alkotnak, mely három különálló köteten keresztül meséli el a fantázia, az álmok és a valóság olykor egymásba folyó küzdelmeit mindennapi hősünk, Ginen Beronis személyes nézőpontján keresztül.

Minden egyes kötet pontosan ugyanott folytatódik, és ugyanott veszi fel a történet fonalát, ahol az előző rész befejeződött.

Mert ez egy hosszú-hosszú álom...

COSMIC RELAXATION 🎧 8 HOURS of 4K Deep Space NASA Footage + Chillout Music for Studying, Working, Etc

Első kötet: Megapoliszi álmok   MÁR KAPHATÓ!

Leírás: A távoli jövőben járunk. A világűrt birtokba vevő, és megállíthatatlanul terjeszkedő Acremcorp. Társaság létrehozta embertelenül nagy méretűre duzzadt, Megapolisz nevű városkolóniáját a messzi, Szerán nevű, gyönyörű, zöld bolygón.

Megapolisz legszélén, a peremkörzetek egyik eldugott, aprócska, poros falujában él Ginen Beronis, az egyszerű, hétköznapi fiú, aki saját helyét keresve céltalanul bolyong a magányos, szürke hétköznapokban, miközben kedvenc történeteinek fantáziavilágába menekülve egyelőre nem sokat érzékel a körülötte zajló eseményekből, a városkolónia belső problémáiból, és az ezekből fakadó baljós előjelekből.

A nagybetűs élet küszöbén állva a fiúnak el kell fogadnia a tényt, hogy ő csupán egy jelentéktelen porszem a gépezetben, csak egy névtelen arc a városkolónia monumentális díszleteinek árnyékában elvesző, több milliónyi névtelen akremita között.

Családi, illetve személyes életének válsága miatt Ginen egy sokszínű, több szálon mozgó, a valósággal egyre inkább összemosódó fantáziavilág szereplőjévé válik: időnként ő Mortimasz, a Glarkenlegenda-történetek örök fiatal, sárkánybarát hőse, vagy Blú, az önálló életre kelt, saját helyét kereső játékmackó, illetve ő Vakember, a Megapolisz utcáin céltalanul bolyongó, halált hozó, rejtélyes, sötét alak...

...időnként pedig újra egyszerűen csak Ginen Beronis, akinek a képzeletében e világok békében és érthetően megférnek egymás mellett.

A Megapoliszi álmok a Beronis-trilógia első megjelenő kötete, és egy nem mindennapi kalandsorozat kezdete az álmok, a fantázia és a valóság határain keresztül.


Második kötet: Garivenháború  (Készülőfélben)

Előljáróban: A támadás megindul: egy szeranista csoport elfoglalja a Moraszir bolygó egyik glark-kitermelő gyártelepét, elbarikádozzák magukat, és a berendezésekből egy szörnyű fegyvert alakítanak ki: ez az úgynevezett Meteorkomplexum, mely félelmetes tűzesőt zúdít a szomszédos Szeránra, iszonyatos katasztrófákat okozva ezzel Megapolisz városállamában. Az áldozatok száma óriási, a kivonulók tömegesen hagyják el a süllyedő hajót, a rend fokozatosan rettentő káoszba fordul, ahogy lassan az első szeranista támadások megindulnak. A GSF és az akremiták egy eddig sosem látott, kegyetlen háború közepébe kerülnek, ahogy Ginen Beronis is, aki körül most ismét egy újabb világ díszletei kezdnek omladozni...


Harmadik kötet: A szeranizmus haragja (Készülőfélben)

Előljáróban: Összemosódnak a világok, végleg megszűnik minden határ álom és valóság között... Tehát mégsem csak fantázia volt az egész? Vakember, Mortimasz, Eyrah Khartis... Drenezhaar, a Sötétség Vezére... a szörnyű, emberi húsra éhező, vérszomjas grabbálok... Minden igaz lenne? Megapolisz és a Szerán bolygó immár különböző világok és hadseregek gyűjtőhelyévé válik, hogy aztán meginduljon a végső harc az emberi faj leigázásáért, vagy a felszabadításáért...