A BERONIS-trilógia
várható részei

A BERONIS-trilógia részei egyetlen hosszú, egybefüggő történetetet alkotnak, mely három különálló köteten keresztül meséli el a fantázia, az álmok és a valóság olykor egymásba folyó küzdelmeit mindennapi hősünk, Ginen Beronis személyes nézőpontján keresztül.

Minden egyes kötet pontosan ugyanott folytatódik, és ugyanott veszi fel a történet fonalát, ahol az előző rész befejeződött.

Mert ez egy hosszú-hosszú álom...

COSMIC RELAXATION 🎧 8 HOURS of 4K Deep Space NASA Footage + Chillout Music for Studying, Working, Etc

Első kötet: Megapoliszi álmok

Leírás: A távoli jövőben járunk. A világűrt birtokba vevő, és megállíthatatlanul terjeszkedő Acremcorp. Társaság létrehozta embertelenül nagy méretűre duzzadt, Megapolisz nevű városkolóniáját a messzi, Szerán nevű, gyönyörű, zöld bolygón.

Megapolisz legszélén, a peremkörzetek egyik eldugott, aprócska, poros falujában él Ginen Beronis, az egyszerű, hétköznapi fiú, aki saját helyét keresve céltalanul bolyong a magányos, szürke hétköznapokban, miközben kedvenc történeteinek fantáziavilágába menekülve egyelőre nem sokat érzékel a körülötte zajló eseményekből, a városkolónia belső problémáiból, és az ezekből fakadó baljós előjelekből.

A nagybetűs élet küszöbén állva a fiúnak el kell fogadnia a tényt, hogy ő csupán egy jelentéktelen porszem a gépezetben, csak egy névtelen arc a városkolónia monumentális díszleteinek árnyékában elvesző, több milliónyi névtelen akremita között.

Családi, illetve személyes életének válsága miatt Ginen egy sokszínű, több szálon mozgó, a valósággal egyre inkább összemosódó fantáziavilág szereplőjévé válik: időnként ő Mortimasz, a Glarkenlegenda-történetek örök fiatal, sárkánybarát hőse, vagy Blú, az önálló életre kelt, saját helyét kereső játékmackó, illetve ő Vakember, a Megapolisz utcáin céltalanul bolyongó, halált hozó, rejtélyes, sötét alak...

...időnként pedig újra egyszerűen csak Ginen Beronis, akinek a képzeletében e világok békében és érthetően megférnek egymás mellett.

A Megapoliszi álmok a Beronis-trilógia első megjelenő kötete, és egy nem mindennapi kalandsorozat kezdete az álmok, a fantázia és a valóság határain keresztül.

MÁR KAPHATÓ!

Második kötet: GARIVENHÁBORÚ

Előljáróban: A támadás megindul: egy szeranista csoport elfoglalja a Moraszir bolygó egyik glark-kitermelő gyártelepét, elbarikádozzák magukat, és a berendezésekből egy szörnyű fegyvert alakítanak ki: ez az úgynevezett Meteorkomplexum, mely félelmetes tűzesőt zúdít a szomszédos Szeránra, iszonyatos katasztrófákat okozva ezzel Megapolisz városállamában. Az áldozatok száma óriási, a kivonulók tömegesen hagyják el a süllyedő hajót, a rend fokozatosan rettentő káoszba fordul, ahogy lassan az első szeranista támadások megindulnak. A GSF és az akremiták egy eddig sosem látott, kegyetlen háború közepébe kerülnek, ahogy Ginen Beronis is, aki körül most ismét egy újabb világ díszletei kezdnek omladozni...

(Készülőfélben)

Harmadik kötet: A SZERANIZMUS HARAGJA

Előljáróban: Összemosódnak a világok, végleg megszűnik minden határ álom és valóság között... Tehát mégsem csak fantázia volt az egész? Vakember, Mortimasz, Eyrah Khartis... Drenezhaar, a Sötétség Vezére... a szörnyű, emberi húsra éhező, vérszomjas grabbálok... Minden igaz lenne? Megapolisz és a Szerán bolygó immár különböző világok és hadseregek gyűjtőhelyévé válik, hogy aztán meginduljon a végső harc az emberi faj leigázásáért, vagy a felszabadításáért...

(Készülőfélben)

Jegyzetek

Jegyzetek a Megapoliszi álmokhoz

A jegyzetekhez időnként hozzáírok, ha újabb gondolatok jutnak eszembe, vagy ha újabb információkhoz jutok, ezért érdemes időnként újra "leellenőrizni" őket.


Jegyzetek a Megapoliszi álmokhoz: Ginen Beronis


Jegyzetek a Megapoliszi álmokhoz: A Szerán


Jegyzetek a Megapoliszi álmokhoz: Megapolisz


Jegyzetek a Megapoliszi álmokhoz: A vész-kór


Egy új vallás születése: A szeranizmus
https://www.beronis.hu/uj-vallas-szeranizmus/


Hatások és fejhajtások: