A meg nem történt történelem: 1997. augusztus 29.

08/29/2021

Hárommilliárd emberi élet ért véget 1997. augusztus 29-én. A nukleáris tüzet a kevés túlélő úgy emlegette: az Ítélet Napja, és máris új lidércnyomással kellett szembenézniük: a gépek elleni háborúval.

Emlékezzünk meg egy párhuzamos idősíkon bekövetkezett elképesztő méretű (és mértékű) tragédiáról, mely (hála egy maroknyi számkivetett önfeláldozó tevékenységének) végül mégsem következett be. 

Már harminc év is elmúlt, azonban a sötét jövő, mely nem következett be, számára még mindig létezett, és mindig is létezni fog, akár a reggeli fény hatására tovalebbenő álom. És a háború a gépek ellen még folytatódik. Illetve, hogy pontosabb legyen, a háború azok ellen folyik, akik gonosz céllal akarnak létrehozni gépeket. Mert hiszen Skynet csak az emberiség öngyűlöletének és rettegésének megnyilvánulása volt. Olyan megoldást talált, mely túllépett minden eddigi elnyomáson, amit a világ valaha is ismert. A teljes megsemmisítést.

Néhány ember még mindig meg akarta építeni a maga Skynetjét. Mások harcoltak ellene. És ez idáig ezek az utóbbiak győztek. És bár néha még volt háború, éhínség, kormányszintű korrupció, az emberek nagy lépést tettek a fejlődés létráján, egy olyan lépést, melynek megtételére nem is gondoltak, legfeljebb egy maroknyian, akik szembeszálltak a Végzettel, vagy, ahogy Sarah most gondolta, egy valamivel kellemesebb ösvényre terelték.

Randall Frakes: Terminator 2: Az Ítélet Napja
(regény)

Azonban...


KI NE HAGYD! Az új Terminator-film előzetese megtekinthető az alábbi link alatt: 

Terminator: A gépek diadala

https://www.beronis.hu/l/terminator-a-gepek-diadala/