A videó, mely végigsöpört a neten: "Why are you gae?"

11/22/2021

Az alábbi videó "Why are you gae?" címmel már bejárta az internetet, és az ugandai reggeli műsorból való, melyben egy melegjogi aktivistát hívtak meg. A "gae" természetes az angol "gay" szó, mely meleget jelent (nemi értelemben), és a műsorvezető vicces akcentusa miatt írták fonetikusan. Biztosan sokan ismerik a videót, mindenesetre most magyar felirattal is látható (saját fordítás).

Van abban az értetlenségben valami bájos, ahogy ez a szennyes nyugati kultúrától még mentes kis ország kezeli ezt az ügyet, és amiből ilyen rendkívül vicces beszélgetések születnek. Előbb-utóbb ez az egyre bűzösebb nyugati civilizáció minden kis országot elér, olyanokat is, amelyeknek ehhez semmi köze, és teljes életidegen tőlük, mint ahogy ez ebben a videóban is látható.

A fogyasztói világ az igazi vész-kór, BERONIS-fogalmakkal élve.

Mi, magyarok sem fogjuk tudni teljesen átvenni a nyugati világ minden vívmányát, erre hiába várunk. Mi egyszerűen mások vagyunk. De legalább jókat tudunk nevetni más országok satnya próbálkozásain... vagy inkább kínosan feszengünk? Mindenki döntse el maga.

A videó csak egy vicces kivonat a legjobb részekből, akit esetleg érdekel a teljes interjú, itt megtalálhatja: