"Azért csinálod, mert NEM TUDOD nem csinálni..."

08/21/2021

HA EZ A VIDEÓ sem inspirál alkotásra, akkor semmi sem... 👀 

Jim Cameron háromszoros Oscar-díjas filmrendező (Terminator 1-2, Titanic, A bolygó neve: HALÁL), a világ legsikeresebb filmjének (AVATAR) alkotójának ROLEX karóra reklámja, magyar felirattal! Cameron augusztus 16-án ünnepelte67-ik születésnapját, e videó aznap került fel a BERONIS facebook oldalára, és hála istennek elég sokan megnézték azóta. 

A videóban az a legjobb, hogy bármilyen művészeti ágra vonatkoztatható, az írástól kezdve a rajzoláson át bármire át lehet vinni ezeket a tanácsokat, a motivációról nem is beszélve. Bár az írás magányos folyamat, de ez csak az írás magára vonatkozik, az élményeket, melyeket átesünk (melyek a fiktív sztorinkat inspirálják) ugyanúgy emberek között éljük át. Arról már nem is beszélve, hogy ha valamilyen témában több infóra van szükségünk, kutatómunka szükséges, és kötelesek vagyunk felkeresni a megfelelő személyeket ez ügyben.

Ha pedig még több formát kap történetünk, mint a BERONIS is, amelyről készítettem már könyvelőzetes videót, bemutató filmeket, akkor szintén a "Cameron-szabályok" lépnek érvénybe.

Isten éltesse a zseniális rendezőt, és még mindig várjuk az Avatar 2-őt... 😔 

Az inspiráló videó a BERONIS YouTube-csatornájára is felkerült. Amióta mindenféle indok nélkül törölték a csatornát (elképesztően meggyűlöltem őket), azóta nem szívesen reklámozok ilyet, de most mégis megteszem.

KI NE HAGYD! Nem akármilyen sci-fi érdekességek várnak RÁD az alábbi oldalon: James Cameron: A science fiction története! Folyamatosan bővülő infó és képanyag: 

https://www.beronis.hu/l/james-cameron-a-science-fiction-tortenete/