Jó választást, Magyarország!

04/03/2022

A MAI NAP szavaz az ország. Minden médiafelületről már hónapok óta készítenek fel minket erre a hatalmas dologra. 

Szörnyű dolog, mennyi agymosott ember van, aki ezt még valamilyen eseménynek éli meg, és elhiszi, és az idejét és energiáját erre pazarolja, és azt gondolja, hogy ezzel bármi is változni fog.

Elhitetik velünk, hogy ez milyen fontos... pedig valójában egyedül csak NEKIK fontos. Fontos, hiszen azzal, hogy szavazunk, ugyanazt a korrupt, változásra képtelen, begyöpösödött, haveri kapcsolatokra épülő, a (sajátosan magyaros) status quo-ban érdekelt állami bürokráciát tartjuk fenn. 

Ebben érdekelt a hatalom, és sajnos már kiképeztek minket arra is, hogy mi is ebben legyünk érdekeltek, holott az egyetlen megoldás az lenne, ha mindenkit elzavarnánk a fenébe, és igenis a NULLÁRÓL építenénk újra ezt az országot. De ez sok melóval járna, és melózni nem szeretünk, így maradjon csak az, ami eddig volt. 

Már többször megírtam, a politikusok a mi belső kivetüléseink, amikor őket szidjuk, és rájuk mutogatunk, valójában magunkat szidjuk, és azt próbáljuk elfedni ezzel, hogy MI, a nép mennyire félünk a saját lábunkra állni. Nem merünk felelősséget vállalni, ezért kellenek nekünk ezek a bábpolitikusok. Ez a rendszer jelenleg úgy áll, hogy a nemzetközi helyzet alapján történik meg minden idehaza is, nekünk baromi kevés ráhatásunk van a dolgokra, ha szavazunk, ha nem. 

Amíg ez a rendszer biztosítja magát a szavazásaival, és nem formatáljuk a merevlemezt végre, addig ne várjon senki változást, de pont ez a baj, hogy NEM IS AKAR senki változást. 

Jó ez így, ahogy van, szépen, lassan csordogál az életünk, csak úgy, magyarosan.

JÓ SZAVAZÁST MINDENKINEK!