Koronavírus-mémek

03/16/2020

Országunkba is begyűrűzött a koronavírus-őrület.

Eleinte én teljesen abban voltam, hogy ez egy pár hetes szenzáció lesz, aztán majd amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is felejtjük. Sajnos, mint kiderült, korántsem ilyen egyszerű a helyzet, ez jól látszik például az Olaszországból vagy most már az Amerikából jövő hírekből.

Remélem minél hamarabb túl leszünk ezen a vész-kóron, melynek egyik pozitív hatása az, hogy újabb inspirációt szolgáltat ehhez a transzcendentális kórsághoz, mely a BERONIS-trilógia lapjain olvasható, illetve az a rengeteg mém, amely született időközben. Az emberi elme hihetetlen kreatív tud lenni válságidőszakban, illetve a humor is felértékelődhet ilyenkor, ahogy a híres mondás is tartja, "amin nem tudsz nevetni, abba belepusztulsz."

Az interneten szörvözve összegyűjtöttem néhány kedvenc mémemet, melyekkel menetközben találkoztam, és gondoltam közzé teszem egyfajta BEST OF-válogatásként.

Feltétlenül figyeljen mindenki oda a higiéniára, mosson mindenki kezet rendesen, és remélhetőleg minél hamarabb túlleszünk majd ezen és tanulunk ebből a jelzésértékű esetből is.

És akkor jöjjön néhány mém a kedvenceim közül:


...és hogy a BERONIS se maradjon ki a jóból...


Vicces #maradjotthon szpot klasszikus Terminator-módra...

...és egy alternatív Univerzumban megírt Megapoliszi álmok verzió!

____________________

További érdekességek:

Koronavírus: beindult a magyar mémgyár
https://nlc.hu/ezvan/20200301/koronavirus-memek/