Köszönöm YouTube!

01/28/2021

Mikor ma korán reggel felkeltem, az az üzenet fogadott engem a telefonomon, hogy egy email formájában a mélyen tisztelt YouTube közölte velem, hogy törlik a csatornámat. 

Csak így.

Fogatlmam sincs, mit vétettem, lévén hogy már elég régóta fel se léptem a BERONIS YouTube-csatornájára, így bármi miatt is töröltek engem (CSAK ÚGY), az biztos,  hogy nem a közelmúltban tett bármilyen tevékenységem miatt történt.

Igazából nem tudom, nem is érdekel, de felháborító, mire írom ezeket a sorokat, nagyjából már kidühöngtem magam. Így ösztönzik a terjeszkedni óhajtó fiatal csatornákat, nagyon jól csinálják, ehhez csak gratulálni tudok.

Szerencsére a fő tartalamaim nem a Tube-on voltak (és a videók többsége a facebook-oldalon is megtalálható), ezek után még ennyi sem lesz, de néhány videót elkezdtem már az új csatornára felpakolni. Remélem hagyni fogják.

Emiatt az oldalon itt-ott lehet, hogy már nem elérhető videólinkek fognak megjelenni, igyekszem ezeket pótolni, már amelyiket tudom. Így sem könnyű egy népszerűségre törekvő "termék" promotálása, és még az ilyen nagyon okos csatornákkal is meg kell küzdeni.

Az új csatorna linkje:

https://www.youtube.com/channel/UCRhR0NQCXROAnAEdqRlsdCQ

Nagyon köszönöm YouTube!