MySphere. A Te szférád.

10/17/2021

Kedves Útitárs!

Mélységes mély sajnálatomra kell közölnöm, hogy a BERONIS facebook oldala átmenetileg szünetelni kényszerül, mivel sajnos valahogyan sikerült az oldalt feltörni, és bizonytalan ideig megszűnt az oldalhoz való adminisztrátori hozzáférésem. Mindig is rendkívül nagy figyelmet fordítottam a biztonságra, így fogalmam sincs, hogyan történhetett meg mindez, és ki lehet a felelős érte. A facebook még nyomoz az ügyben, és igyekszik helyreállítani a helyzetet, és biztosítottak abban, az oldal továbbra is üzemelni fog, a tartalmai nincsenek veszélyben, ahogy a 4 ezer követőt sem fogom elveszíteni.

Mivel a COVID-járványhelyzet a facebook-ot is sújtja, így nem tudtak biztos időpontot mondani, mikor kaphatom vissza az irányítást a saját oldalam felett. Bárki is felelős ezért az aljasságért, közlöm vele: továbbra sem fogok megtörni, mert vannak itt még tartalékok a BERONIS világában!

Mindaddig, hogy ez az idő ne vesszen kárba, létrehoztam a MySphere facebook oldalt (a fogalom ismerős lehet a BERONIS - Megapoliszi álmok című könyvből), ahol a BERONIS hagyományai folytatódni fognak, ugyanazok a posztok, témák tartalmak fognak itt is megjelenni. Hogy valamikor a BERONIS újra működni fog e, arról sajnos még nincsenek információim, de amint többet megtudok közölni fogom. Addig is itt a MySphere, ahol minden folytatódik, illetve igyekszem 1-2 fontosabb és sikeresebb BERONIS-tartalmat ide is átmenteni.

Remélem tetszeni fog nektek ez az oldal is, és hasonló sikert ér el, mint az előző verzió!

Köszönöm a türelmet és a megértést!

MySphere. A Te szférád.

Tovább a MySphere facebook oldalra a képre kattintva: