Túltoltuk Béláim!

03/24/2020

"Innen a tanyáról nézve úgy tűnik, mintha mindenki meghülyült volna, de javítsatok ki lehet, hogy csak én látok valamit rosszul. A helyi ABC előtt hosszú sorokban állnak az emberek a szakadó hóesésben, mert csak ketten mehetnek be a boltba az üres polcokhoz. Ma három órát álltam sorban 10 méter kábelért az egyik kb. 5000 négyzetméteres villamos szakáruházban, mert egyszerre 5 embert engednek be. Az emberek a saját kocsijukban gázálarcot és védőszemüveget (!) hordanak. Az emberek kézfogás helyett 2 méterről bámulják egymást gyanakodva. Percenként pittyeg a telefonom valami félelemkeltő épületes baromsággal.

Ha leteszek a földre egy gerendát, gond nélkül végigsétálsz rajta. Ha UGYANEZT a gerendát felrakom két 10 emeletes ház közé hogy séta, bepánikolsz, szörnyethalsz. Mi okozza a különbséget? A FÉLELEM! A koronavírus nagyjából annyira fertőző, mint a szezonális influenza, és tízszer kevésbé, mint a kanyaró. A halálos áldozatok aránya a szezonális influenzánál 0,1 %, a korona vírusnál 1-2 % a REGISZTRÁLT fertőzöttek közül, de a legtöbb embernél enyhék a tünetek, ezért észre sem veszi, hogy átment rajta a fertőzés. Vírusok voltak, vannak, lesznek, évmilliók óta együtt élünk velük. Nem biztos, hogy félelmünkben érdemes bedönteni a gazdaságot, a közlekedést, az emberi kapcsolatokat... Nem a vírus fertőz, hanem a FÉLelem, amely tudatlanságból fakad!!!

ÉBREDJ FEL az álomból, a virtuális valóságból! Tedd le a smaragd szemüveget (TV, média, félszbúk). Földeld le magad, ültess, veteményezz, rakj RENDET kívül belül. Felemelő látvány volt a hétvégén Magfalván ahogy a kb. 50 leendő vírusgazda (ebből 10 gyerek) ölelgette egymást J. Fákat ültettünk, magokat szórtunk, új utat építettünk a Koronához, este hatalmas máglyát gyújtottunk az Élet tiszteletére.

Gondoljatok majd erre az írásra, amikor utólag jót röhögünk az egész műbalhén, mint a baromfi-, sertés-, H1N1 piramisjátékokon. Külön köszönöm azoknak, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy együtt terjesszük a korona vírus egyetlen hatásos ellenszerét: a Szentkorona Vírust!

Szeretettel, mint mindig!


GG"
--
MAGTÁRMAG | Tanítás - Gyógyítás - Minta -- www.magtar.hu