Végleg leléptem a YouTube-ról

10/04/2021

Miután a második profilomat is felfüggesztette a YT, végleg otthagytam a csatornát. 

Érdekes módon a csatorna videói még mindig fenn vannak, és még mindig megtekinthetők, ezt nem igazán értem, mert első esetben azonnal törölt minden videót, hosszú évek hosszú munkáját egy másodperc leforgása alatt. Most viszont a profil még fennvan, nem tudom meddig.

Szép lassan átmentek mindent a Vimeo-ra, ahol már elkészítettem az új profilt, megtalálható az alábbi link alatt:

https://vimeo.com/beronis

Ezzel végleg otthagyom ezt a szemét bandát. Fogalmam sincs, mit követtem el megint, kommentelni nem szoktam, csak a videókat töltöm fel. Amíg még él a csatorna, mindenki láthatja, milyen jellegű videókat tettem fel, ráadásul kurvára semmilyen levél nem jött, semmilyen figyelmeztetés vagy bármi.

Így támogatják ezek a szarháziak az induló tartalomgyárosokat, hogy senki se tudjon kitörni, csak a már meglévő óriásoknak szabad minden. 

Nagy veszteség, mert egy nem akármilyen platformot veszítettem el promóciós szempontból.

Szemétládák.

Nem szabadna egyetlen cégnek sem hagyni, hogy ekkora monopolhelyzetbe kerüljön, hogy bármit büntetlenül megtehessen... ráadásul indok nélkül.

Nem ajánlom senkinek a YT-t, ha valaki esetleg most kezd el tartalmakat gyártani, vagy ha mégis megpróbálkozik vele, készüljön fel, hogy őt is kipaterolhatják bármikor, és gondosan mentsen el minden videót, minden leírással, címkével együtt, mert ő is nagyon könnyen ugyanígy járhat, a nagy semmiért.

Nem kell itt már elkövetni se semmit, egyszerűen a paraszt ennyit érdemel.

Köszönöm YT!