VISSZATÉRT A BERONIS FACEBOOK OLDALA!

11/12/2021

Kedves BERONIS követők, Útitársak!

Minden bizonnyal tapasztaltátok, hogy jó ideje nem jelent meg poszt a BERONIS facebook oldalán. Ez legnagyobb sajnálatomra azért volt (aki követi a MySphere bejegyzéseit, nyilván tudja), mert az oldalt meghackelték, és valaki (vagy valami) leválasztott engem az adminisztrátor szerepéről. Azonnal felvettem a kapcsolatot a Facebook-kal, akik elkezdték a nyomozást az ügyben, és sajnos ennyi ideig tartott (bár sokszor azt hittem, sosem fog megtörténni), hogy visszakapjam az oldalt.

Ez idő alatt (mert sokszor tényleg nem hittem benne, hogy bármi változni fog) létrejött a MySphere fészbuk oldal, melyen hasonló témákban jelentek meg posztok. Most, hogy a BERONIS is visszatért az "élők sorába", még nem tudom, mi legyen a MySphere-rel, egyelőre a két oldal párhuzamosan fog futni. Javaslom, hogy nézzetek rá az oldalra, rengeteg érdekes poszt vár rátok itt is. 

Az oldal linkje:

www.facebook.com/MyOnlySphere

Ahogy láttam, és követtem, kevesen mondtak le a BERONIS-ról, és a követők nagy része végig megmaradt ebben a számomra feszült és kérdéses időszakban is, hogy visszakapom e valaha az oldalt. Köszönöm nektek, hogy kitartottatok a BERONIS mellett, és remélem továbbra is itt maradtak. Én biztos, hogy mindent meg fogok tenni, hogy így legyen!Haladjunk hát továbbra is közösen végig az úton!