Ambient Space Music 🎧 Background Music for Dreaming, Arts, Stress Relief

M y S p h e r e

A Beronis: Megapoliszi álmok-ból megtudhatjuk, hogy a közösségi oldalak népszerűsége a távoli jövőben sem fog csökkenni, sőt, Megapoliszban a használatuk még inkább a mindennapok szerves részét képezi, mint napjainkban. Az internet, mint fogalom  odaát már értelmét vesztette, és már csak a MySphere létezik. A világháló maga a MySphere, most már a világháló tartozik a MySphere-hez, és nem fordítva. Minden más funkciója mellett az akremiták itt értesülhetnek a Megapoliszon, illetve a többi kolónián történt legfrissebb, legaktuálisabb hírekről is.

E menüpont alatt én is hasonló szerepet szeretnék betölteni, és blog-szerű bejegyzésekben megosztani veletek a  Beronisverzum legújabb fejleményeit, tájékoztató jellegű infókat, eseményeket, érdekességeket, az általam nagyra tartott írók, filozófusok, művészek számomra fontos és értékes sorait, értekezéseit, vagy csak szimplán a saját gondolataimat.

___________________

Az alábbi posztra a facebook-on bukkantam rá, és annyira mélyen érintett, hogy gondoltam itt a MySphere-en is megosztom, mert bár mindenki tisztában van vele, milyen az élet ebben az országban, szeretném, ha minél többen elolvasnák, és elgondolkodnának rajta... A szöveget Vara Veronika írta, és remélem nem haragszik rám, hogy kölcsönveszem, és itt...

Többen is jelezték nekem, hogy több Libri illetve a Líra könyvesboltokban nincs kinn a polcokon a Beronis: Megapoliszi álmok. Ennek én is utána néztem, kezdésnek el is mentem a Nyugati téren lévő Libri Könyváruházba, ahol szintén nem volt kitéve a kötetből, viszont az egyik eladót megkérdeztem, és hozott is ki belőle a raktárból.

Én is rákérdeztem a...

Amikor a kiadótól a borítótervemről kérdeztek, nekem már volt egy stabil elképzelés a fejemben, hogy hogyan is kellene annak kinéznie. Konkrét elképzelésem volt, és el is mentem szeretett falumba, hogy készítsek néhány fotót, melyeket majd el tudom küldeni illusztrációs célból, hogy könnyebben el tudjam majd magyarázni, mi is az elképzelésem.

"A tudományos-fantasztikus műfaj képviselőjeként szépen néznék ki, ha nem használnám a modern világ nyújtotta előnyöket és lehetőségeket" - magyarázza Quinn H. Lennox, alias Volentics András, miért készített honlapot, facebook és instagram oldalakat is új regényének. A Beronis - Megapoliszi álmok című, a Könyv Guru kiadó gondozásában megjelent mű...

Polyák Levente 1979-ben született, urbanista, kutató és kritikus. Építészetet, urbanisztikát, szociológiát és művészetelméletet tanult Budapesten és Párizsban.