M y S p h e r e


A
BERONIS - Megapoliszi álmokból
megtudhatjuk, hogy a közösségi oldalak népszerűsége a távoli jövőben sem fog csökkenni, sőt, Megapoliszban a használatuk még inkább a mindennapok szerves részét képezi, mint napjainkban. Az internet, mint fogalom odaát már értelmét vesztette, és már csak a MySphere létezik. 

A világháló maga a MySphere, most már a világháló tartozik a MySphere-hez, és nem fordítva. Minden más funkciója mellett az akremiták itt értesülhetnek Megapoliszban, illetve a többi kolónián történt legfrissebb, legaktuálisabb hírekről is.

E menüpont alatt én is hasonló szerepet szeretnék betölteni, és blog-szerű bejegyzésekben időnként megosztani a  BeronisVerzum legújabb fejleményeit, tájékoztató jellegű infókat, eseményeket, érdekességeket, az általam nagyra tartott írók, filozófusok, művészek számomra fontos és értékes sorait, értekezéseit, vagy (olykor-olykor) csak szimplán a saját, személyesebb jellegű gondolataimat. A BERONIS-trilógiával kapcsolatos elemzéseim is itt lesznek megtalálhatók (összegezve a Trilógia menüpont alatt), melyek folyamatosan bővülni fognak, hiszen rengeteg olyan rejtett motívum, mondanivaló van a három könyv története, cselekménye mögött, melyre íróként én is csak utólag (sokszor évek múltán) jövök rá.

Ha egy bizonyos témával kapcsolatban további (vagy pontosabb) információkhoz jutok, előfordulhat, hogy kibővítem vagy átírok bizonyos cikkeket (ahogy a BERONIS-jegyzetekkel is teszem), ezért érdemes többször is visszalátogatni!

> BEJEGYZÉSEK

Végre megérkezett a híres PURE A R T S által készített, "Harci sérült Terminator-fej", mellyel a Terminator-kollekcióm egy újabb, nem akármilyen termékkel bővült. A termék két állapotban is kiállítható, vízszintes felületre, valamint a falra is felszerelhető. A fej hátsó részén egy gomb lenyomásával az egyik szem kialszik, pislákol, valamint...

A BERONIS-trilógiában található Mara Harris-rejtély cselekményszála alapján készült bemutatófilm!

Oly szabad vagyok, mint a természet ős első szülöttje, Mielőtt létrejött a szolgaság alantas törvénye,S amikor az ősrengetegben a nemes vadember még gáttalan futhatott.John Dryden - Granada meghódítása
(1670)

Jó fél év után végre megérkezett az eBay-en rendelt könyvem, amelyről már írtam a MySphere facebook oldalán is.

Íme a Forbes Amerika legrégebbi üzleti magazinjának legfrissebb, 2021-es leggazdagabb FIKTÍV karakterek listája... A névsor igen impresszív, nem akármilyen nevek szerepelnek rajta, de a valóság még ezt is felülírja, ugyanis állítólag egyikük sem olyan gazdag, mit Jeff Bezos!

Az alábbi videó "Why are you gae?" címmel már bejárta az internetet, és az ugandai reggeli műsorból való, melyben egy melegjogi aktivistát hívtak meg. A "gae" természetes az angol "gay" szó, mely meleget jelent (nemi értelemben), és a műsorvezető vicces akcentusa miatt írták fonetikusan. Biztosan sokan ismerik a videót, mindenesetre most magyar...


MySphere a Facebook-on is!

Kövesd a MySphere-t facebook oldalát, hogy további érdekes tartalmakban, videókban, hírekben legyen részed!
Tovább a Facebook-ra!